Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla Wild & Coco

Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla

Oblíbený produkt Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla kvalitní značky výhodně za 699 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

Do obchodu »
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.000 Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Zákazníky doporučované zboží Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla od Wild & Coco - tento artikl je tady pro vás za příjemnou cenu 699.00 Kč.

V tmavé lahvičce najdete komplex čistě rostlinných enzymů, které podporují trávení a pomáhají tělu vstřebávat potřebné živiny. Enzymy se přirozeně vyskytují v celé řadě potravin, ale tepelná úprava nad 40°C je ničí. Wild & Coco proto přichází s novinkou, kterou oceníte zejména během svátků a bujarých oslav, kdy je zažívání podrobeno největší zkoušce. Superhuman enzymy napomáhají odbourávání odpadních látek, budou proto skvělým doplňkem detoxikační diety. Unikátní směs obsahuje proteázu, amylázu, celulázu, lipázu a další enzymy, které rozštěpí bílkoviny, škrob, vlákninu i tuky, podpoří jejich zpracování a vstřebávání do těla. Ve Wild & Coco do tobolek přisypali i vitamíny B1, B6, B12, hořčík, vápník nebo mangan, které společnými silami přispívají k celkové vitalitě. Produkt je čistě veganský, vhodný pro dlouhodobé užívání a bez zbytečných přísad.

Českou značku veganských kokosových dobrot baví fermentace, rozmazlování chuťových pohárků i péče o spokojené trávení a mikrobiom. Svými prospěšnými doplňky stravy i zdravým mlsáním z thajských BIO kokosů a dalších superfoods učí člověka větší úctě k jídlu i tělu. Navzdory dlouhé cestě si všechny suroviny uchovávají kvalitu díky moderním technologiím. Do ruky vám tak ve Wild & Coco dají jen svěží produkty nabité prospěšnými látkami. Celá značka vyvěrá z touhy po symbiotickém soužití člověka, přírody a všeho živého. To odráží nejen ve svých výrobcích, ale i podporou ekologických organizací Prales dětem a Green Life.

Parametry produktu Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla

  • Název: Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla
  • Cena: 699.00 Kč
  • Výrobce: Wild & Coco

Podobné produkty

Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla

Další produkty od výrobce

Wild & Coco

Wild & Coco Enzymy Superhuman (30 kapslí) - zlepšuje vstřebávání živin z jídla od předního výrobce Wild & Coco - tento hit můžete získat za mimořádně nízkou cenu 699.00 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr v našem skladu v Letňanech - ZDARMA. Výdejní doba: po - pá 9 - 17 h
  • GLS přepravní služba - 89 Kč
  • PPL přepravní služba - 96 Kč
  • Zásilkovna - 55 Kč
  • Česká pošta – Balík Do ruky - 98 Kč
  • Česká pošta – Balík Na poštu - 88 Kč
  • Česká pošta – Balík Do balíkovny - 68 Kč
  • Liftago - 125 Kč
Platba

  • Platba kartou online (Visa, Visa Electron, MasterCard a Maestro)
  • Bankovním převodem
  • Platba při převzetí v ČR (dobírka) - 29 Kč